Coaching

Het “lezen” van mensen en energie en het doorkrijgen van informatie vanuit de spirituele wereld maakt een belangrijk onderdeel uit van mijn werk als bewustzijnscoach. Hiervoor maak ik gebruik van mijn helderwetende en heldervoelende gave en doorgevingen d.m.v schrift. Dit stuk begeleiding in bewustzijn is belangrijk, want; Als je je van iets bewust bent, kun je het ook loslaten en transformeren.

Wil je weten wat de achterliggende oorzaken zijn van je klachten? Waarom je je gestagneerd voelt of niet lekker in je vel? Waarom bepaalde zaken constant terugkomen in je leven? Wat op dit moment in je leven belangrijk is om verder te komen? Bewustzijnscoaching kan jou de handvaten aanreiken om jouw levensweg als een blij en vrij mens te vervolgen.

Mijn coachingswijze kenmerkt zich door een no-nonsene benadering waarin to the point jouw geconditioneerde zelfbeelden en gedachtenpatronen aan de orde komen. Op duidelijke, enthousiaste en beeldende wijze help ik jou inzicht te krijgen in jezelf en je leven. Blokkades aan het licht brengen maar ook lichter máken en vereenvoudigen is mijn kracht. Hoe kom jij als persoon steeds dichter bij de ziel die jij in essentie bent? Hoe laat je los wat je niet langer dient in jouw ontwikkeling? How to simplify life en live life to the max? Met alle liefde laat ik jou weer voelen wat je nodig hebt.

 

Romy Schiphouwer