Kleurenpunctuur

Licht

Levende cellen bevatten biofotonen; lichtdeeltjes. Biofotonen geven via licht informatie door aan andere cellen. Cellen zenden niet alleen licht uit, maar kunnen dit ook opnemen via specifieke punten. Energiemeridianen zijn in feite lichtkanalen. De huid is het orgaan dat dit licht kan opnemen. Met licht en kleur worden (acupunctuur)punten maar ook (voetreflex)zones of huidsegmenten behandeld.

Blokkades

Kleurenpunctuur (volgens Peter Mandel) combineert de kennis over de werking van licht en kleur met de leer van de meridianen en acupunctuurpunten uit de traditionele Chinese geneeskunde. Doel is de blokkades in de informatiestroom binnen het lichaam op te lossen, waardoor de oorzaak van pijn of ongemak wordt opgeheven. Behandelingen met kleur helpen tevens om inzicht in de achterliggende oorzaken van onze klachten te laten ontwaken. Het licht dringt door tot in diepe lagen van ons bewustzijn.

Harmonie

Met kleurenpunctuur worden nauwkeurig gedefinieerde kleurenfrequenties via de huid in het lichaam gebracht via deze voorkeurspunten. Deze punten en zones hebben als het ware een antennefunctie. De trillingen van de verschillende kleurenfrequenties brengen de helende informatie over op de te behandelen cellen. Doordat de kleurenpuncturist dit heel gericht doet, zullen zowel de trillingen van de cellen als die van de kleurenfrequenties met elkaar harmoniseren. Dat heeft een groot helend effect.

Kleurenpunctuur

Een vermindering van vitaliteit is in feite een 'licht- en kleurtekort'. Kleur is levensenergie die informatie draagt. Elke kleur heeft een specifieke uitwerking waarmee balans in lichaam en geest kan worden verkregen. Romy Schiphouwer is opgeleid kleurenpuncturist en integreert deze prachtige en effectieve methode in haar behandelingen. Kleurenpunctuur is pijnloos, effectief bij tal van fysieke en mentale klachten en geschikt voor jong en oud.

 Levende cellen bevatten biofotonen; lichtdeeltjes. Biofotonen geven via licht informatie door aan andere cellen. Cellen zenden niet alleen licht uit, maar kunnen dit ook opnemen via specifieke punten. Energiemeridianen zijn in feite lichtkanalen. De huid is het orgaan dat dit licht kan opnemen. Met licht en kleur worden (acupunctuur)punten maar ook (voetreflex)zones of huidsegmenten behandeld. Kleurenpunctuur (volgens Peter Mandel) combineert de kennis over de werking van licht en kleur met de leer van de meridianen en acupunctuurpunten uit de traditionele Chinese geneeskunde. Doel is de blokkades in de informatiestroom binnen het lichaam op te lossen, waardoor de oorzaak van pijn of ongemak wordt opgeheven. Behandelingen met kleur helpen tevens om inzicht in de achterliggende oorzaken van onze klachten te laten ontwaken. Het licht dringt door tot in diepe lagen van ons bewustzijn.  Met kleurenpunctuur worden nauwkeurig gedefinieerde kleurenfrequenties via de huid in het lichaam gebracht via deze voorkeurspunten. Deze punten en zones hebben als het ware een antennefunctie. De trillingen van de verschillende kleurenfrequenties brengen de helende informatie over op de te behandelen cellen. Doordat de kleurenpuncturist dit heel gericht doet, zullen zowel de trillingen van de cellen als die van de kleurenfrequenties met elkaar harmoniseren. Dat heeft een groot helend effect. Een vermindering van vitaliteit is in feite een 'licht- en kleurtekort'. Kleur is levensenergie die informatie draagt. Elke kleur heeft een specifieke uitwerking waarmee balans in lichaam en geest kan worden verkregen. Romy Schiphouwer is opgeleid kleurenpuncturist en integreert deze prachtige en effectieve methode in haar behandelingen. Kleurenpunctuur is pijnloos, effectief bij tal van fysieke en mentale klachten en geschikt voor jong en oud.