De Vegatest: Meten is weten!

Praktijk Romy Schiphouwer maakt gebruik van de Vegatest Expert als belangrijk diagnostisch instrument. Deze Vegatest (ofwel vegetatieve reflex test)  maakt op doelgerichte en effectieve wijze duidelijk  wat de onderliggende oorzaak is van uw klachten. En bovendien; wat voor u de passende therapie is om van deze klachten af te komen. De behandeling is niet belastend, pijnloos en ook zeer geschikt voor kinderen. In Duitsland is de Vegatest al jaren een zeer succesvolle en veel gebruikte methode.

Bij de Vegatest wordt de weerstand gemeten via een acupunctuurpunt op de huid. Via registratie in de verandering van de huidweerstand kan worden bepaald waar en welke stoornis er in het lichaam aanwezig is.  Resonantie van electromagnetische trillingen is hierbij het onderliggende principe. De mogelijkheden van de Vegatest zijn veelomvattend. Het biedt de mogelijkheid tot het achterhalen van de oorzaak van o.a. (verborgen) ontstekingen, pijn, vermoeidheid en diverse chronische (vage) klachten. Er kan achterhaald worden of en waar in het lichaam bepaalde virussen, bacteriën, schimmels of parasieten aanwezig zijn. Ook kan een uitspraak worden gedaan over het functioneren van organen en de relatie tot de aanwezigheid van bijvoorbeeld microbiële of vervuilende belastingen.

Niet zelden zien we vergiftigingen met insecticiden of zware metalen. Ook de aanwezigheid van allergieën, overgevoeligheden en electromagnetische belastingen kunnen worden geconstateerd. Tekorten van bijvoorbeeld vitaminen en mineralen kunnen met de Vegatest op eenvoudige wijze worden opgespoord. De therapieën hebben als doel het zelfgenezende vermogen van het lichaam aan te spreken. Ze kunnen worden gecheckt op basis van effectiviteit, verdraagzaamheid, intensiteit/hoeveelheid en duur. Precies zoals het bij u past, want ieder mens is anders. Hierbij worden ook voeding, leefwijze en psychische/emotionele aspecten niet uit het oog verloren.