Romy Schiphouwer

Ik ben Romy Schiphouwer; magnetiseur, Reiki Master in de Usui en Golden Age, bewustzijnscoach, paramedisch natuurgeneeskundig therapeut, gecertificeerd Vegatester en voetreflexmasseur.
Afgestudeerd als paramedicus en communicatiedeskundige leidde een jarenlange zoektocht en diverse opleidingen mij naar het oprichten van deze praktijk. Vanuit het hart behandel en coach ik met veel plezier mensen met uiteenlopende achtergronden, leeftijden en klachten.

In de zestien jaar dat ik in de gezondheidszorg werkzaam was trof ik mensen met diverse (chronische) klachten. Veel van hen voelden zich onbegrepen en stuitten tegen de muur van het reguliere circuit. Ook door eigen ervaringen en die van mensen uit mijn directe omgeving kon ik opmaken hoe het is om je niet lekker en onbegrepen te voelen.

Via diverse “toevalligheden” werd ik geleid naar het gebied van de energetische geneeskunde. Als magnetiseur en Reiki Master zag ik dat veel mensen kampen met (onbewuste) problemen en blokkades die hun leven grijs kleuren. Energie die niet meer vrij stroomt en leidt tot lichamelijke en geestelijke klachten. Als super-sensitieve “aliën” was het een openbaring om mijn gaven niet langer als last mee te dragen maar te kunnen inzetten voor de groei van mensen. Ik voel me bevoorrecht om mensen op een holistische wijze te kunnen helpen. Zien dat mensen weer terugkomen bij hun eigen innerlijke en lichamelijke kracht is het mooiste wat er is.

Romy Schiphouwer