Hoogsensitieve kinderen

Veel kinderen kampen met klachten en problemen waar geen passende oplossing voor kan worden gevonden. Ze passen niet in een hokje. Een zeer groot deel van deze kinderen is hooggevoelig (HSP) en/of paranormaal en reageert zeer sensitief op hun omgeving. Gedragsproblemen, slecht slapen, angsten, gepest worden maar ook het sneller hebben van voedingsintoleranties, buikpijn, eczeem en andere fysieke klachten komen vaak voor bij deze groep gevoelige kinderen.

Het aanpassen aan de aardse wereld en alles wat hierbij komt kijken vormt een grote uitdaging voor deze prachtige kinderen die we zo keihard nodig hebben op deze planeet. Met veel liefde en toewijding help ik deze kinderen (en pubers) weer in balans te komen en goed stevig op hun benen te laten staan. Hierbij maak ik afhankelijk van wat nodig is gebruik van healing, reading, gesprek, oefeningen, voetreflexmassage, kleurenpunctuur, de Vegatest en energetische remedies in de vorm van edelstenen, Bachbloesem remedies en homeopathische of andere energetische middelen.
Kinderen, en vooral deze gevoelige groep, pikt de energie zeer snel op. Dit maakt dat er veelal snel resultaat waar te nemen is en er met een paar sessies al veel bereikt kan worden.